Borjegyzet: Sabar "1118" Rajnai Rizling 2017
sponsored links
Els?re k?ves-?sv?nyos, egy leheletnyi petroloss?ggal kieg?sz?lve. R?vid p?rget?s ut?n viszont m?r egy?rtelm?en az ?rett gy?m?lcs?ss?g ker?l az el?t?rbe. A mineralit?s fosszili?k form?j?ban, sz?r?tott anan?sszal kieg?sz?lve v?gig megmarad az illatban.
Telt, zamatos korty, egyben s?s ?s gy?m?lcs?s. Az er?teljes vulk?ni tev?kenys?g nyomait ?rezhetj?k ?zben is!
Magas, rebarbar?san fanyark?s sav ad?dik mark?ns karakter?hez.
A hord?b?l ink?bb csak finoman ?csiszolt? cseress?g ?rz?dik, kev?sb? a p?rk?lt jelleg. V?gezet?l az alkohollal kiss? meger?s?dve egy ?desk?s-mal?t?s ?z marad a sz?jban. Lecseng?sben viszont ?jra a bazaltok karcolj?k az ?rz?keinket.
Bor&Sod? Receptk?pes blog, ?tel ?s bor aj?nlattal, a mindennapokra, de a teljess?g ig?nye n?lk?l...